StrikeFit Bokszak Training

StrikeFit bokszaktraining

Deze populaire StrikeFit Bokszak Training is een gevarieerde en intensieve full-body workout. De training bestaat uit afwisselende stoot en traptechnieken op de bokszak gecombineerd met kracht en explosiviteit oefeningen. Het is een energiek, high-intensity work-out waarbij je werkt aan je kickboks technieken, kracht en algehele fitheid.

Hoe ziet de StrikeFit training eruit?

Tijdens deze intensieve training oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een bokszak van 180 cm hoog. De les begint met een warming up, relevante rek-, strek-, kracht- en buikspieroefeningen waarbij je regelmatig met de KettleBell aan het zwaaien bent. In de feitelijke training werk je aan je conditie, explosiviteit en combinatie van technieken. Een mooie bijkomstigheid voor de mensen die wat pondjes willen afvallen, de kickbokszaktraining is ook een echte fatburner.

Wil je serieus een intensieve conditietraining ? Dan is deze StrikeFit training absoluut een aanrader!

Dit is de training die:

  • zorgt dat je je energie kwijt kunt
  • voor een betere algehele conditie zorgt
  • voor stressontlading en ontspanning zorgt
  • een hoge vetverbranding met zich mee brengt
  • de spieren verstevigt
  • snel voor resultaat zorgt

We gebruiken boks(zak)handschoenen en eventueel kan je ook scheenbeschermers omdoen. De eerste paar trainingen kun je bokshandschoenen van ons lenen. Voor de hygiëne kunt je wasbare binnenhandschoenen bij de instructeur kopen voor 5 EUR contant.

StrikeFit training reserveren.

We geven deze lessen in kleine groepen tot maximaal 8 a 10 personen. Voor deze lessen moet er gereserveerd worden. Je kunt online reserveren of via de Epass Sports App.

Deze reserveringsomgeving maakt deel uit van onze ledenadministratie. Je dient in te loggen met je emailadres (zoals wij die geregistreerd hebben bij je inschrijving) en wachtwoord. Mocht je niet kunnen inloggen stuur ons dan even een email.

De lessen duren 60 minuten en worden wekelijks op 5 dagen gegeven op maandag 19:30-20:30, dinsdag 19:00-20:00 & 20:30-21:30, woensdag 18:00 – 19:00, donderdag 19:30-20:30 en zaterdag 11:00-12:00. Je kunt altijd gratis een proefles reserveren om te ervaren of dit iets voor jou is.

De instructeurs zijn gecertificeerd, motiverend en enthousiast. Wij wensen je heel veel plezier tijdens je StrikeFit Bokszak Trainingen.