Missie & Visie – Effectieve Self Defense trainingen

Self Defense-Synthia Stoffer-Reflex BMCOnze missie is mensen bewust te maken van de fysieke en mentale mogelijkheden die ze hebben door het bieden van effectieve Self Defense trainingen waarbij de body en de mind centraal staan.

Onze trainingen zijn erop gericht om jou verder te brengen in jouw eigen ontwikkeling. Dit doen we door elkaar te ondersteunen en te helpen om beter te worden. Deze veilige sfeer en omgeving zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen op plezierige wijze zal bereiken.

Self Defense technieken

De trainingssituaties die we schetsen zijn herkenbaar en realistisch. Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd en voorbereid. Wij geven je nieuwe perspectieven zodat je kunt onderzoeken en ervaren welke technieken en tactieken het beste bij jou passen. Het gaat erom dat jij zelf de controle weer terugkrijgt en jezelf in veiligheid kunt brengen wanneer er sprake is van een dreigende en/of fysieke confrontatie. Onze basisgedachte is: voorkomen is beter dan genezen maar als er echt geen andere mogelijkheden meer zijn dan vechten: vecht bewust, effectief en geef niet op.

Onze instructeurs geven op prettige en leuke wijze hun trainingen en blijven constant streven naar de beste methoden en technieken. Wij vinden het belangrijk dat er naast hard trainen ook gelachen wordt en we zorgen voor een plezierige en veilige sfeer.