Reflex – Over ons

Reflex BMC in UtrechtReflex Body and Mind Control (Reflex BMC of Reflex) staat voor praktijkgerichte zelfverdedigingstrainingen waarin de combinatie tussen body and mind centraal staat.

Reflex staat voor realistisch zelfverdediging gebaseerd op de natuurlijke reflexen van je lichaam. Op momenten dat je wordt blootgesteld aan stress en angst reageer je op basis van jouw natuurlijke reflexen.

Body: Je lichaam is jouw instrument. Zowel fysiek als mentaal train je jouw lichaam om meer inzichten te krijgen op welke manier jij je lichaam kunt gebruiken zodat je je kunt verdedigen tegen stress-situaties.

De Mind is het sturende organisme wat jou in staat stelt om de juiste beslissingen op het juiste moment te maken waardoor je vervelende situaties kunt voor- en ontkomen.

Control staat voor zelfvertrouwen, de power van beslissen en innerlijke kracht.

Reflex biedt jou…

Wij bieden je een unieke combinatie van zelfverdedigingtechnieken en de ontwikkeling van je bewustzijn, zelfvertrouwen en oplossingsmogelijkheden.

Hierdoor word je zowel lichamelijk als mentaal sterk en leer je vanuit zelfvertrouwen verschillende situaties te voorkomen, te hanteren en naar je hand te zetten.