Personal Training

Personal Training

Personal training is één op één begeleiding. Iedereen is anders. Zowel fysiek als mentaal. Een Personal Trainer maakt samen met jou, gebaseerd op je situatie en doel, een afwisselend leuk trainingsprogramma waarbij je op een veilige en effectieve manier jouw gewenste resultaten zal bereiken.

De training is intensief, leerzaam, inspirerend en heeft bewezen een van de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die jij je kunt wensen. Samen met je Personal Trainer ga je werken aan jouw doelen. Of je nu een beginner of ervaren sporter bent, je trainer brengt je snel naar een hoger niveau. Het is een leerzame en vooral waardevolle individuele training op maat.

Wat kunnen onze Personal Trainers?

Onze trainers zijn multi getalenteerd! Ze zijn serieus en enthousiast, hebben unieke kennis van persoonlijke ontwikkeling, voeding en juiste mindset en ze zijn erg goed op het gebied van Krav Maga, Kickboksen en Cross Fit. Ze zijn gecertificeerd, gemotiveerd en gedisciplineerd. Ze zetten jou op nummer 1 en geven jou hun beste tips, aandacht en support.

Wat kost Personal Training?

Wij hanteren een standaard uurtarief van 75 euro per uur. Voor wekelijks terugkerende trainingen vanaf 6 lessen is dit 65 euro per uur.

Wil je een factuur op je bedrijfsnaam dan is het standaard uurtarief 125 euro per uur excl. btw. Voor wekelijks terugkerende trainingen vanaf 6 lessen wordt dit 115 euro per uur excl. btw.

Ga je de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak met één van onze Personal Trainers. Mail je doel en wij kijken welke trainer het beste bij jou past en hij of zij zal vervolgens een afspraak met je maken voor je eerste training.