Lidmaatschap

Aangaan lidmaatschap

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij Reflex te komen sporten! Je bent van harte welkom. Het aangaan van een lidmaatschap gaat ONLINE via deze website of via het invullen van het inschrijvingsformulier, welke je ontvangt na je gratis proefles bij Reflex. Het minimale lidmaatschap is 4 maanden zodat je een goede basis kunt leggen, daarna kun je je lidmaatschap maandelijks opzeggen. 
Betaling gaat automatisch via een maandelijkse incasso machtiging bij je inschrijving. De kosten van de eerste maand worden naar rato berekend, inclusief eenmalige inschrijvingskosten van 20 EUR. Bij directe inschrijving aan de bar ontvang je een GRATIS Dry Fit Reflex Sport T-shirt t.w.v. 25 EUR.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van je lidmaatschap kan alleen online via Epass Sports App of per e-mail info@reflex-bmc.nl Telefonische of mondelinge opzeggingen worden helaas niet verwerkt in de ledenadministratie.

 Je opzegging dien je wel één maand voor de 1ste van de maand aan te geven bij ons, zodat we je stopzegging op tijd kunnen verwerken. Is je opzegging niet op tijd binnen, dan zal je lidmaatschap stilzwijgend met één maand worden verlengd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opzeggen hiervan!

Kledingvoorschrift

Je bent verplicht tijdens de lessen, frisse sportkleding te dragen. Dat wil zeggen een sport t-shirt van Reflex welke je GRATIS ontvangt bij een directe inschrijving na je proefles (vermeld dit er wel even bij) en een korte of lange trainingsbroek, je kan een goede kwaliteit fighting korte broek bij ons kopen voor 40 EUR.

We adviseren je tijdens de lessen binnen sportschoenen zonder afgevende zool te dragen. Ter bescherming van jezelf adviseren wij je: tijdens de Krav Maga lessen een kruisbeschermer en een gebitsbeschermer te dragen en tijdens de StrikeFit Bokszaklessen Bokshandschoenen. Je kunt al deze artikelen bestellen in onze webshop voor een scherpe prijs, download hiervoor de Epass Sportsapp in je Appstore.

Vakanties en feestdagen

De hoogte van de contributie van maandbetaling is berekend over 12 gelijke maanden, waarbij rekening is gehouden met een vakantieperiode van twee weken in de kerstvakantie. Op nationale feestdagen is Reflex gesloten. De dagen dat we gesloten zijn, zullen we op tijd aangegeven op het prikbord bij de bar, op de website en onze Facebook pagina.

Gemiste lessen inhalen

Wij begrijpen dat je soms niet in de gelegenheid bent om te komen trainen. Je hebt bij ons de mogelijkheid om deze gemiste les(sen), 2 weken ervoor en/of 2 weken erna in te halen.