Krav Maga – Self Defense

Krav Maga zelfverdediging

Krav Maga Self-Defense is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging, die inspeelt op de huidige agressie in de wereld. Het combineert mentale, technische, tactische en lichamelijke training, waarbij jouw kans wordt vergroot om veilig thuis te komen. Het is een logische benadering van zelfverdediging- en gevechtssituaties, gebaseerd op simpel denken en de natuurlijke reflexen van je lichaam. Na een korte periode van instructie, bereik je een relatief hoog niveau.

Self Defense

Je leert jezelf te verdedigen tegen stoten, trappen, verwurgingen, middel- en hoofdaanvallen. Ook leer je te reageren op meerdere aanvallers, een vuurwapen, mes of knuppel. Je leert simpele principes en technieken te gebruiken in verschillende situaties zoals onbekende omgevingen, zittende of liggende houding, bij weinig bewegingsvrijheid en onder uitputting of stress.

Kortom de technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk te leren en kunnen onder extreme stress- situaties gedaan worden. Zoals iedere realistische vorm van zelfverdediging is het Krav Maga Self Defense, naast de regels van de Nederlandse Wetgeving, verder niet aan regels gebonden. Je zal dan ook zoveel mogelijk conflictsituaties proberen te vermijden, lukt dat niet, dan heb je een antwoord: Krav Maga.

We bieden wekelijks Krav Maga Self Defense lessen aan Jongeren jongens en meisjes vanaf 12 tot en met 17 jaar en volwassen mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Een les duurt 75 minuten.

Een gratis proefles is altijd mogelijk om ervaren of Krav Maga Self Defense iets voor jou is. Kijk op het lesrooster voor de lestijden.

 

Wil je meer weten over:

Krav Maga Examens

Krav Maga Geschiedenis